Lifting

Gua Sha & Cupping

695 kr. (75 min.)

En gammel kinesisk massageteknik. Lymfesystemet stimuleres ved at ’skrabe’ med en Gua Sha sten, så affaldsstoffer og spændinger i ansigtet fjernes. Til sidste stimuleres bindevævet med Cupping, en massageteknik med små ’Cupper’, der mindsker hævelser, reducerer rynker og fi ne linjer samt løsner spændinger i ansigtet. En afslappende, men både effektiv og opstrammende behandling.

Lifting Gua Sha®

 750 kr. (75 min.)

Lifting Gua Sha® er en behandling, hvor Gua Sha & Cupping behandlingen kombineres med Japansk Lifting – en opstrammende massage, der kan mærkes. Behandlingen mindsker hævelser, reducerer rynker og fine linjer samt løsner spændinger i ansigtet. En effektiv og opstrammende behandling.

Coollifting

595 kr. (30 min.)

Et aktivt serum ’presses’ ind i huden vha CO2 og kulde. Hudcellerne fornyes og tilføres ilt. Huden fremstår godt fugtet og med fornyet glød. Ved Coollifting findes både serum til fugtfattig hud, pigmentering, acne og Rosacea. Resultatet er synligt allerede efter 10-15 min. Ved meget synlige aldringstegn anbefales et kurforløb på 6 behandlinger over 3 uger, hvorefter resultatet vil holde min. 3 måneder. Mange bruger også behandlingen som en klargøring til fester, da resultatet med det samme er en sundere og mere glansfuld hud. Creme efter behandlingen er ikke nødvendig, da serummet arbejder i huden og fugter huden selvstændigt. Til alle hudtyper.

 

Kontraindikationer: Graviditet, åben sår og aktiv acne.