Bryn & Vipper

Behandlinger

Lift-pakke (Brow lift + Lash lift), inkl. farve og korrigering af bryn
850 kr. (75 min.)

Lash lift inkl. kur, inkl. farve
500 kr. (75 min.)

Brow lift (brow lamination) inkl. farve og korrigering
500 kr. (60 min.)

Farvning af vipper og bryn samt korrigering
250 kr. (45 min.)

Korrigering af bryn
125 kr. (15 min.)

 

Lash lift

Ved Lash lift permanentes vipperne, så de får en flot buet form. Efterfølgende gives vipperne en fugtgivende kur. Du bør vente med at gå i bad eller tynge vipperne med makeup de første 12-24 timer efter behandlingen. Derudover anbefales det at pleje vipperne med en vippebalsam for at bukket holder længst muligt. Et vippebuk holder 4-8 uger.

 

Brow lift

Ved et Brow lift permanentes brynhårene ligesom ved vippebuk, så de får en naturlig og smuk facon. Brynhårene bliver bløde og lette at rede igennem, hvilket gør genstridige brynhår nemmere at sætte i en flot form. Brow lift holder i ca. 6-8 uger.

Efter behandlingen er det vigtigt, at du ikke tynger dine bryn med vand de første 24 timer. Derudover er det vigtigt at pleje hårene med en god vippe/bryn balsam for at forlænge behandlingens resultat. Efter første bad vil brynhårene lægge sig igen, men du vil uden problemer kunne rede dem op i formen igen med en Brow gel.

(Efter Kemoterapi, Alopecia (hårtab), nylig Skinpen eller tatovering, Botox og fillers, visse former for acne-medicin, hennafarvede bryn indenfor 48 timer, brug af steroid-cremer i området.)