Bryn & Vipper

Behandlinger

Korrigering af bryn
125 kr. (15 min.)


Farvning af bryn
125 kr. (15 min.)

 

Farvning af vipper
125 kr. (15 min.)

Farvning af vipper og bryn
225 kr. (30 min.)

Farvning af vipper og bryn samt korrigering
250 kr. (45 min.)

Lashlift inkl. kur, ekskl. farve
450 kr. (60 min.)

Lashlift inkl. kur, inkl. farve
500 kr. (75 min.)


Browlift (Browlamination) inkl. farve & ret
500 kr. (60 min.)


Lift-pakke (Browlift + Lashlift), inkl. farve og ret af bryn
 
850 kr. (75 min.)

Lashlift

Ved Lashlift permanentes vipperne, så de får en flot buet form. Efterfølgende gives vipperne en fugtgivende kur. Du bør vente med at gå i bad eller tynge vipperne med makeup de første 12-24 timer efter behandlingen. Derudover anbefales det at pleje vipperne med en vippebalsam for at bukket holder længst muligt. Et vippebuk holder 4-8 uger.

 

Browlift

Ved et Browlift permanentes brynhårene ligesom ved vippebuk, så de får en naturlig og smuk facon. Brynhårene bliver bløde og lette at rede igennem, hvilket gør genstridige brynhår nemmere at sætte i en flot form. Browlift holder i ca. 6-8 uger.

Efter behandlingen er det vigtigt, at du ikke tynger dine bryn med vand de første 24 timer. Derudover er det vigtigt at pleje hårene med en god vippe/bryn balsam for at forlænge behandlingens resultat. Efter første bad vil brynhårene lægge sig igen, men du vil uden problemer kunne rede dem op i formen igen med en Browgel.

(Efter Kemoterapi, Alopecia (hårtab), nylig Microblading eller tatovering, Botox og fillers, visse former for acne-medicin, hennafarvede bryn indenfor 48 timer, brug af steroid-cremer i området.)