Hænder & Fødder

Behandlinger

Manicure ekskl. lakering 450 kr. (45 min.)

Manicure inkl. lakering 500 kr. (60 min.)

Manicure inkl. Shellac 600 kr. ( 75 min.) 

Pedicure ekskl. lakering 450 kr. (45 min.)

Pedicure inkl. lakering 500 kr. (60 min.)

Pedicure inkl. Shellac 600 kr. (75 min.)

Manicure

Ved en Manicure indledes behandlingen med at soignere neglebånd. Herefter files/klippes neglene i ønsket form og længde. Ved Manicure med lakering eller Shellac® lakeres neglene herefter. Ved Shellac® bruges en basecoat, en lak, samt en topcoat, der skal ind under en speciel lampe, der får lakken til at holde længere. Shellac® holder som regel 8-14 dage. Der afsluttes med negleolie og en lækker velduftende håndlotion.

(Gamle lakrester skal være fjernet inden behandlingen, da dette vil tage tid fra selve behandlingen. Ved vorter, svære udbrud af hudsygdomme, eller åbne sår, kan vi ikke tilbyde behandlingen.)

 

Pedicure

Ved en Pedicure indledes behandlingen med et fodbad, hvor fødderne får en saltscrub fra Kalahari med krystaller fra Kalahariørkenen. Derefter files hælene let og smøres i en eksfolierende og fugtgivende hælsalve.

Negle og neglebånd soigneres og files i den ønskede form og længde. Hvis Pedicuren er inkl. lakering eller Shellac®, lakeres neglene herefter, og der afsluttes med negleolie og let fodmassage i en lækker velduftende fodlotion.

(Gamle lakrester skal være fjernet inden behandlingen, da dette vil tage tid fra selve behandlingen. Ved fodsygdomme som fx fodsvamp, neglesvamp, fodvorter, åbne sår mm. behandler vi ikke.)

 

Shellac®

Da naturneglen er affugtet inden Shellac®, er det vigtigt, at lakken fjernes skånsomt for at undgå for meget skade på neglepladen efterfølgende. Ved aftagning bruger vi et produkt, der er beregnet til at fjerne Shellac®, hvorefter neglene plejes i en nærende negleolie.